Meniu
Coșul tău

Politica de retur

Condițiile exercitării dreptului de retragere a produselor

Termenul stabilit de legislația română în vigoare pentru dreptul de retragere dintr-un contract la distanță este de 14 zile calendaristice.

Pot fi returnate produsele, fără explicații, în termen de 14 zile de la data primirii coletului, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Produsele comandate sau achiziționate vor fi returnate în aceeași stare în care v-au fost livrate, sigilate și având aceeași etichetă atașată, ambalajul original însoțit de toate documentele de livrare care le-au însoțit (factura).

În cazul exercitării dreptului de retragere pentru unul sau mai multe produse cumpărate în cadrul unor oferte speciale pentru care ați beneficiat de reduceri datorită valorii comenzii ori ca urmare a achiziționării unui anumit produs, aveți obligația de a restitui toate produsele primite în baza ofertei speciale sau ca urmare a comandării unui anumit tip de produs care a determinat oferirea altor produse sau oferte.

Produsele returnate nu trebuie să aibă urme de uzură, de folosire, deteriorari, zgârieturi și nici să nu fi fost supuse la șocuri mecanice, căzături, loviri etc.

Pentru a îți exercita dreptul de retur trebuie să ne informezi, prin transmiterea unui e-mail la adresa office@beautyalien.ro sau prin a completa formularul de retur din subsolul paginii, la secțiunea "FORMULARE".

Atenție! Nerespectarea termenului de informare a BeautyAlien privind decizia ta de retragere (14 zile de la primirea produsului) poate atrage pierderea dreptului de retragere și vom considera că ai ales să nu îți exerciți dreptul de a returna produsul.

Te rugăm să ne restitui produsul pe care ai hotărât să îl returnezi în termen de 14 zile de la data la care ne-ai informat în legatură cu decizia ta de retur. Restituirea produsului pe care vrei să îl returnezi, fără a fi comunicat în prealabil decizia ta de retur, nu ține loc de informare și poate conduce la pierderea dreptului tău de retragere. 

Consecințele exercitării dreptului de retragere

În cazul în care dorești să îți exerciți dreptul de retur integral pentru toate produsele primite în colet, vei primi banii înapoi.

Plata transportului aferentă produsului returnat sau a produsului trimis pentru înlocuire îi revine clientului.

Restituirea sumelor se face în maxim 14 zile de la data la care primim produsele retur sau la care primim dovada că produsele au fost trimise.

În cazul comenzilor a căror plată s-a făcut utilizând metoda de plată „ramburs”, restituirea sumelor achitate se va face după primirea și verificarea produselor restituite.

Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ți-ai exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare. În orice caz, nu ți se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.


Clienții care au achiziționat de pe site-ul www.beautyalien.ro si in urma receptiei au constatat produse sparte/curse sunt rugați să trimită e-mail pe adresa office@beautyalien.ro cu numărul de comandă și produsul/e sparte/curse (+poza atașată). 
Produsele deteriorate vor fi înlocuite în cel mai scurt timp, pe cheltuiala BeautyAlien.

Pentru furnizarea de servicii acest site folosește cookies. Navigând pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Mai multe informații.