Meniu
Coșul tău

Despre noi

    Din dorința de a crea un brand atipic, proaspăt, tânăr, care să readucă un zâmbet de satisfacție pe chipurile noastre și să ne lumineze ziua, a luat naștere BeautyAlien. Pentru că ne dorim produse cât mai aproape de 100% natural, după un lung studiu al pieței internaționale, am identificat câteva produse pe care ne dorim să le împărtășim cu voi.

    Produsele alese de noi cu atenție, dedicare și respect pentru calitate se regăsesc pe website-ul nostru: www.beautyalien.ro și le puteți achiziționa exclusiv online. Punem accent pe calitate, frumusețe și îngrijirea pielii în fiecare zi.

    Vă invităm să descoperiți produsele BeautyAlien și nu numai și să ne scrieți părerea și recomandările pentru că orice opinie a consumatorului nostru e importantă pentru noi. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru facilitarea procesului de achiziționare și consiliere pe website și nu ezitați să ne contactați dacă întâmpinați dificultăți.

BeautyAlien,

A touch of magic on your skin.


Pentru furnizarea de servicii acest site folosește cookies. Navigând pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Mai multe informații.